Meesterklasseverf

NIVEAU Meesterklasseverf soorten

MEESTERKLASSE VAN NIVEAU GEEFT TOT 10 JAAR GARANTIE.

“DE ALLERBESTE VERF VAN NEDERLAND“
naar de laatste technische stand van zaken. Hele mooie duurzame verf.

MEESTERKLASSE XTD DE NIEUWE GENERATIE GARANTIE VERVEN
Een zeer HoogGlanzende of ZijdeGlanzende kwaliteit van NIVEAU

  • Garantiele SuperGlansVerf XTD 10
  • SysteemCoat XTD
  • GrondLakVerf XTD

Tot 10 jaar garantie op verffilm en kleurbehoud!

Een verf die je zeker goed kunt gebruiken op heel moeilijk bereikbare plaatsen of hoge ramen, dakkapellen en toppunten, maar zeker ook als je het heel goed geschilderd wilt hebben. Op maatvasthoutwerk de eerste 5 jaar zeker geen onderhoud. Wel jaarlijks even controleren op openstaande) verbindingen en (intakte) kitranden.

Hoog “zittend” schilderwerk zoals dakkapellen en hoge dak- punten en overstekken zo mogelijk altijd van een extra verflaag voorzien. Liggend werk op zon- en weerkanten eveneens minstens 1x extra behandelen. (Bedenk dat 1 x schilderen = gelijk aan 2 x rollen) Schraal of te dun geschilderd afgelakt werk gaat immers minder lang mee.

Voor het aflakken met de SuperGlansVerf XTD10 eerst voldoende dekkend schilderen met SysteemCoat XTD. Nieuw- of onbehandeld houtwerk gronden met GrondLakVerf XTD Wanneer e.e.a. dekkend afgeschilderd is moet er een aaneengesloten film zijn ontstaan, dat geeft de meeste garantie op gegarandeerd afgeschilderd hout- of metaalwerk.

De aflaklagen beslist niet afdunnen!

Als men het aflakken niet goed meester is dan na goede doordroging van minimaal 2 dagen, afhankelijk van de weersomstandigheden, een extra laag opbrengen.

niveau.png